Transport şi retururi

Livrarea pachetelor MyCD

Produsele MyCD sunt pe stoc şi se expediază în 24 de ore de la primirea comenzii utilizând metoda plata ramburs (COD - plata la livrare). Dacă se alege opţiunea de plată prin bancă pachetele sunt livrate în 24 de ore de la confirmarea plăţii în contul nostru.

Transportul pentru toate destinaţiile din România este gratuit pentru comenzi mai mari de 250 lei. Transportatorii pachetelor sunt de regula curierii DPD si Fan Courier. Poşta Română poate fi selectată drept curier al pachetului numai pentru destinatiile pentru care livrarea prin curier rapid necesita costuri suplimentare.

Important. Daca localitatea dvs nu este eligibilă pentru curierat rapid, curierul va fi Poşta Română indiferent de curierul ales.

Pentru destinaţiile externe, situate în Comunitatea Europeană, livrarea se va face prin Poşta Română cu tracking number atasat  iar costul transportului este 13.40 euro (fără TVA), pentru pachete ce nu depăşesc 1 kg. Pentru destinatiile situate in afara Comunitatii Europene, pretul se va stabili prin corespondenta pe e-mail.

O comandă externă validă începe şi se finalizează avand selectată moneda euro in partea de sus a paginii. Plata unei comenzi externe se efectuează in avans prin bancă sau prin PayPal pe baza facturii pro-forma primite pe e-mail care va conţine costul final al transportului şi detaliile bancare necesare pentru efectuarea plăţii.

RETURURI

Produsele livrate se pot returna în următoarele situaţii:  

1. Pachetul conţine alte produse decât cele comandate (total sau parţial);
MyCD va înlocui produsele livrate eronat iar costurile de livrare pentru această operaţie vor fi suportate integral de MyCD. 

2. Clientul renunţă la cumpărare şi returnează pachetul (fără a fi necesară invocarea unui motiv) în termen de 10 zile de la primirea acestuia.

Costurile de returnare revin în întregime clientului iar MyCD va returna contravaloarea produselor în termen de 30 de zile de la primirea pachetului. Produsele trebuie returnate în starea în care au fost livrate adică în ambalaj original, ţiplate, cu hologramele nedeteriorate şi cu factura care le-a însoţit.

Clientul va informa cu notificare prin e-mail către MyCD despre returnarea produselor sau la telefoanele 021-2100753 / 0747037158. Produsele vor fi returnate la adresa comunicată de MyCD.