Termeni și condiții de utilizare

Regula 1

MyCD este specializat pe vânzarea de formate audio-video CD, DVD, DVDA, SACD, SHM-CD, XRCD, Blu-ray, VHS, LP, MC originale, fabricate la un grad înalt de calitate. Toate produsele sunt sigilate şi hologramate în conformitate cu legislaţia română. Produsele expediate sunt ambalate cu grijă dar acceptăm retururi pentru produsele care au suferit în timpul transportului o deterioare care nu mai permite folosirea acestora în cititoarele respectivelor formate.

Regula 2

Produsele MyCD  sunt pe stoc (dacă nu sunt alte menţiuni) şi se livrează în 24 de ore de la primirea comenzii. Dacă se utilizează plata bancară pachetele sunt livrate imediat după confirmarea plăţii în contul nostru.

Regula 3

Transportul pentru destinaţiile din România se efectuează de regulă prin curier rapid și este gratuit pentru valori de peste 250 lei.  Detalii.

Regula 4

Plata pachetelor pe teritoriul României se efectuează cu ramburs la primire (COD) sau prin bancă (bankwire). Plata pachetelor externe se face în avans, prin transfer bancar sau PayPal. În acest moment plata prin cec sau card bancar nu este acceptată.