Adrian Popovici - Colecţie 5 filme pe DVD - 5DVD

407530990117

Nou

Box, format digipack, cu 5 filme ale regizorului Adrian Popovici, lansat in 2017 de Softplus.

Detalii

89,96 lei

Tabel date

FormatDVD
Număr unităţi5
LabelSoftplus
An2017
Țara de provenienţăRomania

Informații

Box, format digipack, cu 5 filme ale regizorului Adrian Popovici, lansat in 2017 de Softplus.

BRÂNCUŞI din eternitate - 117 minute, Audio: limba română 5.1 / 2.0, format 16:9, Subtitrări: engleză, germană, franceză.

EVA - 107 minute, Audio: engleză 5.1 / 2.0, format 16:9, Subtitrări: română, germană, franceză.

Liceenii în 53 de ore şi ceva - 108 minute, Audio: limba română 5.1 / 2.0, format 4:3, Subtitrări: engleză, franceză.

Toţi copiii DOMNULUI - 101 minute, Audio: limba română 5.1 / 2.0, format 16:9, Subtitrări: engleză, germană, spaniolă, română.

Un acoperiş deasupra capului - 105 minute, Audio: limba română 2.0, format 16:9, Subtitrăre în engleză.

            BRÂNCUŞI din eternitate

                Trei perioade de timp, trei poveşti, trei planuri şi trei personaje construiesc intriga filmului “Brancuşi din Eternitate”. Principala poveste este cea despre Brâncuşi în perioada lui de maturitate, atât fizică cât şi creativă. Este perioada care urmează sosirii lui la Paris, perioada prieteniei cu Modigliani dar şi a relaţiei cu Martha, unul dintre modelele lui, poate chiar modelul lui preferat.

                A doua poveste este a lui Marin Etu, un student la Arte plastice în perioada instaurării regimului comunist. Datorită criticilor aduse unora dintre membrii Academiei Romane care au refuzat moştenirea pe care Brâncuşi ar fi vrut s-o lase statului roman, este condamnat la 13 ani de detenţie. După eliberare, este obligat de către Securitate să falsifice multe din lucrările lui Brâncuşi.

                A treia poveste îl are în centrul ei pe Milarepa, un mare învăţat ce a trait în sec. al XII-lea în Tibet. Milarepa e evocat de multe ori de Brâncuşi şi chiar de Marin Etu, mari admiratori ai învăţăturilor sale. Milarepa este liantul dintre sculptorul Brâncuşi şi falsificatorul Marin Etu, liantul dintre destinele lor. Milarepa este cel care le influenţează vieţile până în clipa trecerii lor în singurătate…

                “Brâncuşi din Eternitate” este un film despre căutarea adevărului şi a perfecţiunii în artă, , dar şi despre dezamăgirile provocate de nerealizări.

            EVA          

                În casa unchiului său, Eva duce o viață grea alături de mama și sora sa. La 16 ani îl întâlnește pe Tudor alături de care cunoaște dragostea adevărată. Din acel moment viața ei va fi mereu marcată de el, acesta plecând in mod misterios și întorcându-se la ea, pe parcursul mai multor ani, accentuând parcă și mai mult drama familială. Evei trece prin multe probleme și întâmplări ce o vor defini ca om în încercarea de a-și găsi liniștea.

                O viaţă distrusă de secrete. O viaţă distrusă de pasiune. O lume distrusă de război. O poveste de dragoste într-o perioadă nesigură.

            Liceenii în 53 de ore şi ceva              

                Alex e un adolescent cuminte căruia i-a murit tatăl într-un accident de maşină. Din acest motiv, mama lui a devenit alcoolică. Un vechi prieten de familie îl sfătuieşte pe Alex să se mute la şcoala unde acesta predă literatura.Sensei Mihai este profesorul de Aikido al lui Alex. La şcoala cea nouă, Alex va afla că nu toţi colegii lui au aceleaşi preocupări ca şi el.

                Un film care vorbeşte despre iubire şi prietenie dar care abordează şi tema traficului de droguri.

             Toţi copiii DOMNULUI           

                Păvălaş stă întins pe iarba în parc şi scrie într-un caiet : “Mamă pierdută. Ochi albaștri...”. O întâlnește pe Alina (Alina Țurcanu), şi o întrebă dacă i-a văzut mama. Alina şi soţul ei Peter (Michael Ironside) şi-au pierdut fiul într-un accident de maşină şi au venit în Republica Moldova pentru a adopta un copil. Păvălaş îi aminteşte Alinei de copilul pe care l-au pierdut. Întoarsă în Moldova după ce a fugit din Italia, Irina (Ina Surdu) e în căutarea fiului ei, Păvălaş. Însă, proxenetul Irinei, Bruno (Paolo Seganti), o găseşte şi decide să îi dea o lecţie. Ȋi dă Irinei un răgaz de trei zile pentru a-şi vinde copilul şi a-i da înapoi banii investiți în ea. Bruno îl va vinde pe Păvălaş pe piața neagră.            

            Un acoperiş deasupra capului          

                O comedie neagră care începe în momentul în care, primindu-se o înștiințare că se fac reduceri de fonduri, consiliul de conducere al spitalului de boli neuro-psihiatrice din capitală hotărăște să reducă perioada de spitalizare , cazurile mai ușoare (depresiile și nevrozele) urmând să fie externate și trecute în tratament ambulatoriu. Astfel, Mona (Gabriela Butuc) și Cati (Mara Nicolescu) sunt scoase externate. Pentru ca nimeni nu a fost dispus să le ajute, nici fostul soț al Monei, nici mătușa lui Cati, sunt nevoite să plece din oraş. Se stabilesc într-un sat din Deltă, într-o casă veche făra acoperiș. Cu mult curaj, cele două ţin piept sătenilor, pentru care prezența tinerelor reprezintă un singur lucru: o piedică în încheierea afacerii vieții lor cu un om de afaceri bogat ce intenționeaza să le cumpere terenurile pentru a face o stațiune de lux.

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Write a review

Adrian Popovici - Colecţie 5 filme pe DVD - 5DVD

Adrian Popovici - Colecţie 5 filme pe DVD - 5DVD

Box, format digipack, cu 5 filme ale regizorului Adrian Popovici, lansat in 2017 de Softplus.

Write a review

30 alte produse din aceași categorie: