Andrei Tarkovsky Collection - Box 8 Blu-ray Măriţi imaginea

Andrei Tarkovsky Collection - Box 8 Blu-ray

ARTBD220

Nou

Box-set (8 blu-ray) lansat in 2017 de CURZON ARTIFICIAL EYE , 978 minute, region B; include o colectie de filme regizate de Andrei Tarkovsky, cu subtitrare in engleza.


Detalii

292,98 lei

Tabel date

FormatBlu-ray
Număr unităţi8
Durata978 minute
LabelCURZON ARTIFICIAL EYE
An2017
Țara de provenienţăComunitatea Europeana

Informații

Box-set (8 blu-ray) lansat in 2017 de CURZON ARTIFICIAL EYE , 978 minute, region B; include o colectie de filme regizate de Andrei Tarkovsky, cu subtitrare in engleza.

Actori: Nikolai Burlyaev, Anatoli Solonitsyn, Margarita Terekhova, Donatas Banionis, Natalya Bondarchuck, Aleksandr Kaidanovsky, Nikolai Grinko, Oleg Yankovsky, Erland Josephson, Susan Fleetwood, Tommy Kjellqvist.

Blu-ray 1. 94 de minute, alb-negru, LPCM 2.0
"Copilăria lui Ivan" (1962); explorează viața unui băiat de 12 ani, Ivan (Nikolai Burlyayev), care este orfan, după ce familia sa a fost ucisă de naziști în timpul celui de-al doilea război mondial. Mai târziu s-a alăturat unui grup partizan. Îngrijorat de siguranța sa, comandanții îl indeparteaza pe Ivan de linia frontului, dar băiatul, dornic să se răzbune pentru asasinarea părinților, insistă să primească sarcini mai periculoase, cu consecințe tragice.

Blu-ray 2. 178 minute, alb-negru, LPCM 2.0
"Andrei Rublev" (1966); o dramă istorică epică despre viața pictorului din secolul al XV-lea, Andrei Rublev (Anatoli Solonitsyn). Rublev trăiește într-o lume dominata de violența feudală și de degradarea umană, ceea ce il determina să-și piardă dorința de a vorbi. După mulți ani de tăcere in care călătoreste în jurul Rusiei medievale, el se întâlnește cu un băiețel care se ocupă de construcția unui clopot de argint mare și descoperă în el inspirația de a vorbi din nou.

Blu-ray 3. 166 minute, alb-negru, LPCM 2.0
Drama psihologică "Solaris" (1972); prezintă evenimentele ciudate care se confrunta un grup de tineri cosmonafiți care lucrează la o stație spațială ce orbitează pe planeta Solaris, acoperită de ocean. Fostul cosmonaut Chris Kelvin (Donatas Banionis) este trimis să investigheze aceste evenimente și, în curând, începe să întâlnească o varietate de fenomene supranaturale, inclusiv manifestarea fizică a amintirilor dureroase ale soției sale. Kelvin încearcă să ajungă la baza misterului și începe să caute o modalitate de a comunica cu forțele puternice ale Solaris.

Blu-ray 4. 105 minute, alb-negru / culoare, LPCM 2.0
"Mirror" (1973); se bazează pe episoade din viața proprie a lui Tarkovski și povestește despre un om pe moarte care reflectă relațiile sale cu părinții, soția și fiul său. Narațiunea include o serie de reflecții asupra poporului rus și a istoriei sale din perioada celui de-al doilea război mondial până la sfârșitul perioadei staliniste.

Blu-ray 5. 162 de minute, alb-negru / culoare, LPCM dual mono
Drama SF-ului "Stalker" (1979); drama a doi bărbați, condusi de cele mai interioare vise într-un loc ciudat, locuit o dată de străini. Stalker (Aleksandr Kaidanovsky) ii conduce pe scriitorul Pisatel (Solonitsyn) și profesorul (Nikolai Grinko) printr-o zona pustie în căutarea unei încăperi în care se spune ca se afla ascuns adevarul pe care ei vor sa il descopere.

Blu-ray 6. 125 minute, alb-negru / culoare, LPCM 2.0
"Nostalgia" (1983); în colinele toscane, poetul rus Andrei Gorchakov (Oleg Yankovsky) studiază viața unui compozitor din secolul al XVIII-lea;  întâlnește un om misterios numit Domenico (Erland Josephson), care este convins că sfârșitul lumii este aproape. Dupa ce Domenico părăsește satul, îi cere lui Andrei să traverseze o piscină minerală veche cu lumânarea aprinsă ca act de credință.

Blu-ray 7. 148 minute, culoare, LPCM Dual mono
Sacrificiul "(1986); pe o insulă izolată suedeză, Alexandru (Josephson), soția sa Adelaide (Susan Fleetwood), cei doi copii ai lor și diverși prieteni excentrici se adună în jurul unui radio pentru a auzi anunțul iminent al războiului nuclear. Alexandru încearcă să încheie o înțelegere cu Dumnezeu și dorește să sacrifice totul, inclusiv pe fiul său de șase ani Gossen (Tommy Kjellqvist), pentru a evita anihilarea războiul și a salva omenirea.

Blu-ray 8. Caracteristici Speciale
Andrei Tarkovsky - Metaphysical Dream Zone .

Recenzii

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Write a review

Andrei Tarkovsky Collection - Box 8 Blu-ray

Andrei Tarkovsky Collection - Box 8 Blu-ray

Box-set (8 blu-ray) lansat in 2017 de CURZON ARTIFICIAL EYE , 978 minute, region B; include o colectie de filme regizate de Andrei Tarkovsky, cu subtitrare in engleza.


Write a review

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

30 alte produse din aceași categorie: